De beste plantengroei LED lampen 2024

ECOLED ontwikkelt al 3 jaar met passie de meest geavanceerde en efficiënte verlichting oplossingen voor plantengroei. Hierbij is er de ECOLED GR600 uitgekomen. Op het gebied van horticultuurverlichting hebben we een all-in-one LED paneel ontwikkelt met de nadruk op innovatie en prestaties. De ECOLED GR600 is uitgerust met FAR RED technologie wat zorgt voor efficiëntie in de groei van planten. De beste plantengroei LED lampen kunnen worden gebruikt door de enthousiaste hobbytuinier maar ook door grootschalige groente/fruit telers of boeren.

Wat onderscheidt ECOLED?

Door het gemakkelijke en unieke ECOLED controller systeem is het mogelijk om moeiteloos tot wel 200 panelen te koppelen. Dat allemaal terwijl de ingebouwde powerland driver garant staat voor optimale prestaties. De GR600 onderscheidt zich vooral door de ingebouwde driver-module. Waarbij het mogelijk is om 200 armaturen te beheren met volledige controle over de tijd en connectiviteit in het verlichtingssysteem. Bij het ontwikkelen van ons product is wetenschap, praktijkervaring en professionaliteit samengevoegd om ervoor te zorgen dat bouwkwaliteit, hoge testnormen en een garantie van 3 jaar ervoor zorgen dat er een optimaal investeringsrendement is voor langdurige prestaties voor de beste plantengroei LED lampen.
De beste plantengroei LED lampen 2024

Welke voordelen brengen de beste plantengroei LED lampen met zich mee?

Specifieke lichtspectrumcontrole

De GR600 LED lamp van ECOLED biedt de mogelijkheid om het lichtspectrum zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op de behoeftes van verschillende planten samen met de verschillende groeifasen. Hierdoor wordt de fotosynthese efficiënter gestimuleerd. Dit resulteert in veel gezondere en productievere planten. LED lampen kunnen namelijk specifieke golflengten produceren wat zowel vegatieve groei als bloei doet stimuleren. Het integreren van de beste plantengroei LED groeilampen in kweeksystemen biedt niet alleen praktische voordelen zoals gezondere planten en een verhoogde opbrengst, maar het draagt ook bij aan efficiënte en milieuvriendelijke kweekpraktijken.

Energie efficiëntie

Plantengroei LED lampen hebben veel voordelen op gebied van energie-efficiëntie. In vergelijking met de traditionele verlichting systemen zoals gloeilampen of Tl-buizen zetten LED lampen een veel groter percentage gebruikte energie om in licht. Dit komt doordat de LED’S specifieke golflengtes van licht produceren die optimaal zijn voor fotosynthese. Energie efficiëntie betekent niet alleen lagere energiekosten maar ook een mindere ecologische voetafdruk, wat past bij de duurzame benadering die wij hanteren bij ECOLED.

Langere levensduur

LED lampen hebben in het algemeen een veel langere levensduur in vergelijking met andere verlichting soorten, waardoor er minder frequent lampen vervangen hoeven we worden. Dit resulteert in minder kosten en afval.

Waarom LED groeilampen?

Het gebruik van LED groeilampen vormt een belangrijk element voor zowel beginnende als ervaren kwekers. De voordelen zijn erg divers en overtuigend. Led groeilampen zorgen namelijk voor aanzienlijk meer energie efficiëntie waardoor ze aanzienlijk zuiniger zijn dan andere verlichting systemen. Daarnaast zijn LED groeilampen duurzamer, kostenbesparend, kunnen aangepast worden op specifieke eisen en hebben een goede warmtebeheersing. Vooral het laatstgenoemde is een voordeel wat niet te vergeten is. LED groeilampen zorgen namelijk voor veel minder warmte op de lamp zelf in vergelijking met traditionele lampen. Hierdoor kan oververhitting voorkomen worden. Deze eigenschap is niet alleen gunstig voor de gezondheid van de planten maar vermindert ook de noodzaak van krachtige ventilatiesystemen.

Bereken direct hoeveel panelen u nodig heeft!

Stel hier je vraag!

Elk probleem wordt snel en efficiënt afgehandeld door ons klantenservice team. Of het nu gaat om technisch advies, distributie of een ander verzoek, wij staan ​​24/7 voor u klaar.
085-08 03 320
contact@ecoledsystems.com
Contact formulier (NL)

VRAGEN?

Elk probleem wordt snel en efficiënt afgehandeld door ons klantenserviceteam. Of het nu gaat om technisch advies, distributie of een ander verzoek, 
wij staan ​​24/7 voor u klaar.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram