ECOLED SYSTEMS

CONTROLLER

CONTROLLER


Welkom in de toekomst van de tuinbouw met de Ecoled Systems Controller. Deze geavanceerde controller is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in uw kweekactiviteiten. Hij beheert naadloos tot 200 LED-kweeklampen van Ecoled Systems, waardoor optimale prestaties en maximale efficiëntie worden gegarandeerd.

Belangrijkste kenmerken


UITGEBREIDE CONTROLE

Dual Group Management: De controller beschikt over twee groepen, waarmee tot 200 lampen in twee afzonderlijke kamers kunnen worden beheerd. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om aangepaste verlichtingsschema's en omstandigheden te creëren die zijn afgestemd op verschillende gewassen of groeifasen.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE INTERFACE

LED-aanraakscherm: Navigeer eenvoudig door instellingen en opties met behulp van het intuïtieve LED-aanraakscherm. Het heldere, responsieve scherm maakt aanpassingen snel en eenvoudig.

Precisie timing

Geïntegreerde klok: De ingebouwde klok zorgt voor een nauwkeurige timing van uw lichtschema's, waardoor de consistentie en groeicycli worden verbeterd. Stel het één keer in en laat de controller de rest doen.

OPTIMALE VEILIGHEID

Hittebescherming: Geavanceerde hittebeschermingsmechanismen beschermen uw apparatuur en gewassen door oververhitting te voorkomen. Het systeem bewaakt voortdurend de temperatuur, wat zorgt voor gemoedsrust en betrouwbaarheid.

ZONSOPGANG INSTELLING


De Ecoled Systems Controller beschikt over een innovatieve zonsopganginstelling, ontworpen om natuurlijke zonsopgangsomstandigheden voor uw planten te simuleren. Deze geleidelijke toename van de lichtintensiteit bootst het vroege ochtendlicht na, waardoor plantstress wordt verminderd en een gezondere groei wordt bevorderd. Door een natuurlijkere lichtomgeving te bieden, helpt de zonsopganginstelling de fotosynthese te optimaliseren, wat leidt tot krachtigere en veerkrachtigere planten.

Verbeter uw tuinbouwteelt met deze geavanceerde functie en geef uw gewassen de beste start van hun dagelijkse lichtcyclus.

WAAROM ECOLED SYSTEMS CONTROLLER?

Schaalbaarheid

Perfect voor zowel kleine als grote tuinbouwbedrijven, dit systeem biedt ongeëvenaarde controle over uw verlichtingsomgeving.

Betrouwbaarheid

Perfect voor zowel kleine als grote tuinbouwbedrijven, dit systeem biedt ongeëvenaarde controle over uw verlichtingsomgeving.

Eenvoud

Ontworpen voor gebruiksgemak, stelt dit systeem kwekers van alle niveaus in staat hun verlichtingsopstelling moeiteloos te optimaliseren.

Neem de controle over uw tuinbouwteelt met de Ecoled Systems Controller. Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie, veiligheid en productiviteit, allemaal binnen handbereik.

SPECIFICATIES