GR500

Nederlandse hoge kwaliteit
landbouw ledlampen

GR500


De GR500 is de ideale LED-verlichting voor tuinbouw. Dit krachtige 500 Watt systeem is voorzien van een compleet spectrum, inclusief far red 730nm Osram LEDs. Dankzij het gebruik van vele LEDs met een lager wattage, biedt de GR500 superieure prestaties vergeleken met andere 640W tuinbouwverlichtingssystemen. Dit ontwerp verlengt tevens de levensduur van de LEDs.

Met zijn 6 bars zorgt de GR500 voor een gelijkmatig lichtveld, wat essentieel is voor dicht op het gewas groeien, een vereiste voor verticale teelt. Bovendien kan de driver apart worden geplaatst, eventueel buiten de kweekruimte, wat bijdraagt aan een lagere warmteontwikkeling.

De GR500 is ontworpen voor ultiem gemak en optimale efficiëntie. Dankzij het snelle installatieproces kunt u direct aan de slag. Het opvouwbare ontwerp maakt de GR500 eenvoudig te vervoeren en op te bergen.

KEY FEATURES


VERTICAAL GROEIEN

Het strakke, platte ontwerp met 6 hoogwaardige asymmetrische aluminium bars maakt de GR500 perfect geschikt voor elke verticale groeisituatie. De talrijke bars zorgen ervoor dat de GR500 dichter op het gewas geplaatst kan worden.

IP65 RATING

Al onze LED-kweeklampen zijn IP65-gecertificeerd, waardoor ze perfect geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en stof, en garanderen betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen.

ABSOLUTE SPECTRUM

Ervaar optimale plantengroei met ons Absolute Spectrum. Deze verlichting, met een combinatie van Samsung en Osram 660 nm en 730 nm LEDs, biedt een volledig spectrum voor alle groeifasen. De verrode 730 nm LEDs stimuleren de fotosynthese en verhogen de opbrengst.

HOGE WERKZAAMHEID

Ontdek de hoge efficiëntie van onze GR500, die maximale output levert met minimaal energieverbruik. Onze unieke photon verspreidingstechnologie zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor elke plant wordt bereikt en uniforme groei wordt bevorderd.

HIGH-QUALITY DRIVER


De GR500 is uitgerust met een High-Quality Driver, wat zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties. Deze hoogwaardige drivers verhogen de duurzaamheid en efficiëntie, waardoor onze lampen een slimme investering zijn.

De driver is apart te plaatsen, eventueel in een andere ruimte, waardoor er meer plexibiliteit is om de kweekruimte zo efficiënt mogelijk in te richten.

Opgewassen tegen elke omgeving


IP65 RATING

Al onze LED-kweeklampen zijn IP65-gecertificeerd, waardoor ze perfect geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en stof en garanderen betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen.

AFDEKKING LEDS

De 100% transparante plastic afdekking beschermt de LEDs en maakt eenvoudige reiniging mogelijk, wat langdurige prestaties en probleemloos onderhoud garandeert. Ideaal voor het optimaliseren van de plantengroei.

TOP BIN LEDS

Top bin SAMSUNG LM281B+ & OSRAM LEDS

LIGHTING COVERAGE

Max: 1.00 x 1.00m
Optimal: 1.20 x 1.20m

GERUISLOOS

Stil werkend zonder enige ventilatoren of geluid

6

Aluminium bars voor optimale warmteafvoer

EASY CLEANING

Gemakkelijk schoon te maken vanwege een optic cover welke de LEDs beschermen

SPECIFICATIES


VER ROOD TECHNOLOGIE

Ontdek de kracht van onze LED-kweeklampen met geavanceerde verrode chips. Deze lampen verbeteren de fotosynthese en bevorderen een robuuste bloei door het natuurlijke zonlicht na te bootsen, wat de groeiperioden verlengt en plantstress vermindert. Onze lampen zijn perfect voor alle groeifasen en dringen diep door in het bladerdak van planten, wat resulteert in optimale gezondheid en opbrengst. Transformeer uw tuinbouwteelt met technologie die is ontworpen voor uitzonderlijke resultaten.

PARMAP GR500 FIELDMEASUREMENT WITH APOGEE MQ610, EXTENDED PAR-METER 380-760 NANOMETER


POWER: 100%, DISTANCE LIGHT TO CROP 61CM

Bloom

Bloom

Bloom

Bloom

Clones, Seedling