GR600

Nederlandse hoge kwaliteit
landbouw ledlampen

GR600


De GR600 van Ecoled Systems is een krachtpatser, ontworpen voor alle professionele tuinbouwtoepassingen. Geschikt voor elk gewas in de tuinbouw en in kassen, excelleert de GR600 zelfs in hoge kassen waar de LED-kweeklampen op grote hoogte worden geplaatst. Met een totaal van 3232 Samsung en Osram LEDs, goed voor een effectieve 620W, zorgt de GR600 voor diepe penetratie in het gewas en verhoogt hij de duurzaamheid aanzienlijk doordat elke LED minder wattage verbruikt dan zijn maximale capaciteit.

De GR600 is uitgerust met het optimale spectrum van Samsung en Osram 660nm en 730nm LEDs, waarbij wetenschappelijk is aangetoond dat far-red 730nm veel positieve effecten op planten heeft. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit en duurzaamheid voor uw bedrijf, dan is de GR600 de ideale oplossing.

KEY FEATURES


DIEPE PENETRATIE

Bij Ecoled Systems hebben we bewust gekozen voor vier bredere lichtbalken, wat zorgt voor een diepere penetratie in het gewas. Deze opstelling is bijzonder geschikt voor hoge kassen, waar onze metingen in Dialux indrukwekkende resultaten hebben aangetoond: meer licht met minder wattage.

IP65 RATING

Al onze LED-kweeklampen zijn IP65-gecertificeerd, waardoor ze perfect geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en stof, en garanderen betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen.

OPVOUWBAAR

Deze unieke eigenschap maakt moeiteloze installatie en compacte opslag mogelijk, waardoor de lampen ideaal zijn voor kwekers met beperkte ruimte. Het opvouwbare mechanisme zorgt voor eenvoudig transport en installatie, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en hoge prestaties.

HOGE WERKZAAMHEID

Ontdek de hoge efficiëntie van onze GR600, die maximale output levert met minimaal energieverbruik. Onze unieke photon verspreidingstechnologie zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor elke plant wordt bereikt en uniforme groei wordt bevorderd.

INGEBOUWDE DRIVER


De GR600 is uitgerust met een ingebouwde driver die een effectief verbruik van 620W heeft. Dit zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties. Deze hoogwaardige drivers verbeteren zowel de duurzaamheid als de efficiëntie, wat onze lampen tot een slimme investering maakt. Dankzij de ingebouwde driver wordt blootstelling aan hoge luchtvochtigheid vermeden, wat de betrouwbaarheid verder verhoogt.

NACHTLAMP


De GR600 van Ecoled Systems is uitgerust met een ingebouwd groen nachtlampje, dat speciaal is ontworpen om planten ’s nachts te inspecteren en onderhouden zonder hun donkerperiode te verstoren. Dit innovatieve kenmerk stelt bedrijven in staat om ook ’s nachts efficiënt te werken, wat leidt tot verhoogde productiviteit en de bevordering van gezondere, sterkere planten.

Opgewassen tegen elke omgeving


IP65 RATING

Al onze LED-kweeklampen zijn IP65-gecertificeerd, waardoor ze perfect geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en stof en garanderen betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen.

AFDEKKING LEDS

De 100% transparante plastic afdekking beschermt de LEDs en maakt eenvoudige reiniging mogelijk, wat langdurige prestaties en probleemloos onderhoud garandeert. Ideaal voor het optimaliseren van de plantengroei.

3232 SAMSUNG & OSRAM LEDS

zorgen voor een optimaal klimaat en spectrum

IP65

voor lange werking in vochtige en stoffige omstandigheden

GERUISLOOS

Stil werkend zonder enige ventilatoren of geluid

4

Brede aluminium bars voor optimale warmteafvoer

EASY CLEANING

Gemakkelijk schoon te maken vanwege een optic cover welke de LEDs beschermen

SPECIFICATIES


VER ROOD TECHNOLOGIE

Ontdek de kracht van onze LED-kweeklampen met geavanceerde verrode chips. Deze lampen verbeteren de fotosynthese en bevorderen een robuuste bloei door het natuurlijke zonlicht na te bootsen, wat de groeiperioden verlengt en plantstress vermindert. Onze lampen zijn perfect voor alle groeifasen en dringen diep door in het bladerdak van planten, wat resulteert in optimale gezondheid en opbrengst. Transformeer uw tuinbouwteelt met technologie die is ontworpen voor uitzonderlijke resultaten.

PARMAP GR600 FIELDMEASUREMENT WITH APOGEE MQ610, EXTENDED PAR-METER 380-760 NANOMETER


POWER: 100%, DISTANCE LIGHT TO CROP 80CM

Bloom

Growth

Bloom CO2 level raised

Bloom

Clones, Seedling